Inplastare

TANCO 1514 EH TWIN Fyrkants och rundbals inplastare
En av marknadens flexiblaste inplastare med dubbla sveparmar. Den klarar av att plasta in fyrkantsbal upp till en längd av 140 cm och rundbal upp till 120 cm/diameter. Kapacitet vid inplastning av fyrkantsbal med 120 cm längd är 20-25 balar/ timma. Den är 3-punkts buren i traktorn. Vi har den i fronten på vår Valtra eller bak på vår Fendt. En traktor, 2 maskiner:

För att kunna pressa priset till Dig som kund kan vi med denna lösning erbjuda fyrkantsbalar till ett vettigt pris. Vi kommer hem till Din gård med inplastaren i fronten och pressen bak på traktorn. Ställer av inplastaren och pressar Ditt gräs. Ställer av pressen och plastar Dina balar. Allt med en traktor för att hålla nere kostnaden.

​Har Du större areal än 4-5 hektar rekommenderar vi 2 traktorer. Det bör nämligen inte gå för lång tid mellan pressning och inplastning och vid större areal bör vi komma igång med inplastningen direkt. Givetvis anpassar vi pressningen till tempot på inplastaren så att inte Ditt gräs skall bli ståendes för länge utan plast. Om Du inte vill att vi pressar på natten när det är dagg i gräset så är 8-10 hektar vad vi klarar av från lunch tid fram till dagg-punkten. Inplastningen fortsätter efter dagg-punkt och påverkar inte resultatet. Reservation gäller för åkerns arrondering, jämnhet och mängden gräs.